Bio je na ivici smrti, pričalo se da je završio karijeru, a sada je Sinan zapevao prvi put posle izlaska iz bolnice i pokazao ko je GAZDA! (VIDEO)

Sinan se vratio u velikom stilu i dokazao da mu niko ništa ne može Ako je neko i sumnjao, sada je jasno - Sinan se vratio na scenu, a snimci sa njegove prve probe posle operacije, oduševili su sve ljubitelje muzike. Da podsetimo, Sakić je u oktobru 2017. hitno primljen u bolnicu u Tuzli zbog encefalopatije jetre, i bio je u kritičnom stanju. Situacija je bila toliko loša da je bilo neizvesno da li će Sinan preživeti. Pričalo se čak i da više nikada neće moći da peva... Srećom, pevač je uspeo da se izbori sa zdravstvenim problemima i početkom novembra prošle godine je pušten na kućno lečenje. Početkom ove godine je sve obradovala vest da je Sakić stao na noge, da se dobro oseća. A sada je Sinan prvi put uzeo mikrofon u ruke, i raspametio fanove. Usledili su brojni komentari u kojima su Sinanovi obožavaoci pozdravili njegov povratak... ... A Sakić je dokazao da je i posle svega što je preživeo, i dalje gazda u kafani... Kao da je neko uopšte sumnjao u to.

Nema komentara:

Objavi komentar

Na slici je skriven konj, 9 od 10 ljudi smatra da je preteško..

Na ovoj fotografiji vidimo sasvim običnu četvrt jednog malog grada. No, negdje se na fotografiji nalazi konj. Da, dobro ste pročitali ...